360 Hardflip

Ez egy komoly technikai feszültséget igénylő trükk. Mellesleg Rodney Mullen kedvence.

Alapállás: Tedd az első lábad a deszka közepére úgy, mintha egy kickflippet akarnál csinálni, az első lábad pedig a tailre úgy, hogy a sarkad lelógjon, és csak az ujjaiddal pattints.
1: Pattintsd le a Tailt úgy, hogy közben előre tolod. Rúgj ki egy flipet. (ettől a deszka egy frontside 360 flippet fog pörögni)
2: Várd meg amíg a deszka kipörgi a flippet és érkezz rá.

Tanács: Landolásnál szinte teljesen guggolj le, persze állásból) A videón a csávó Handboarddal nyomja, de naggyal ugyanígy kell. Ja és pattints olyan erőset, amilyet csak tudsz.

Valaki2006. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

davidsas1

http://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheeh ttp://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheeht tp://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehtt p://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp ://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp: //www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp:/ /www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp:// www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://w ww.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://ww w.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www .youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www. youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.y outube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.yo utube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.you tube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.yout ube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtu be.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtub e.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube .com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube. com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.c om/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.co m/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com /user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/ user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/u ser/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/us er/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/use r/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user /baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/ baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/b aista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/ba ista14?feature=mhee

Toxicity99

Ha be tudnám adni, már két ember lenne, akinek ez a kedvence.
:D

Totti

http://www.youtube.com/watch?v=aeiPoyQRJA4&feature =related

benec11

a 360 Hardflip- nél egy kickflipet, és egy 360 FS shove itet pörög.

Ronen

ez sztem nem double kickflip. nem tom mi lehet?:)

ChazOrtiz

én a hardflipet adtam már be...mondjuk egy HandBoard nagyságú deszkával és kapaszkodással lehet énis beadnám ezt a trick et

Linki

jó kérdés:) :D

Rodee.

milyen az, amikor komoly technikai feszültséget igényel 1 trükk?

Feca

xd jó a vidi

Kita

ez úgynéz ki mint egy 360 flip csak a másik irányba:D nem sűrűn adják amúgy be:D