Backfoot heelflip

Ehhez a trükkhöz magasan kell tudnod olliezni.

1.: Állj be, mintha olliet akarnál csinálni. A sarkadat egy kicsit beljebb tedd a tailen hogy könnyebb legyen majd kirúgni a heelflipet.
2.: Olliez. Ha már elérted a maximális magasságot, a hátsó lábaddal rúgj egyet a sarkaddal hogy megpördüljön a deszka. A pattintó lábaddal nem kell húzni, hanem csak a sarkaddal rúgsz egyet.

DaNi2007. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

davidsas1

http://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheeh ttp://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheeht tp://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehtt p://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp ://www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp: //www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp:/ /www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp:// www.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://w ww.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://ww w.youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www .youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www. youtube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.y outube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.yo utube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.you tube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.yout ube.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtu be.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtub e.com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube .com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube. com/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.c om/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.co m/user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com /user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/ user/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/u ser/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/us er/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/use r/baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user /baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/ baista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/b aista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/ba ista14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/bai sta14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/bais ta14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/baist a14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista 14?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista1 4?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14 ?feature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14? feature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14?f eature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14?fe ature=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14?fea ture=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14?feat ure=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14?featu re=mheehttp://www.youtube.com/user/baista14?featur e=mhee

chris94

Minden Backfoot trükk Late trükk is egyben,mivel csak akkor tudsz a pattintó lábaddal flippet pörgetni,ha a legmagasabban van az ollie.

Tehát helyesen: Late Backfoot Heelflip

Ugyanez a Late Backfoot Kickflipnél

G.Tamas

A videó late backfoot heel:D

Kita

ez ugyna az szöveg mint a backfoot Kicknél csak átírva néhány szó Heel re meg sarkadra:D

DaNi

itt egy video http://www.youtube.com/watch?v=iyT6-U7Zoqw