Bs Crooked Grind

Ahhoz hogy ezt a trükköt megcsináld, jó, ha tudsz nose slideot. Két féleképpen lehet csinálni. Úgy hogy párhuzamosan gurulsz rá a padkára és úgy indítod el az olliet (én ezt ajánlom).
De lehet úgy is, hogy 45° szögben gurulsz rá a padkára. Kísérletezd ki, hogy neked hogy jobb.

1.: Indítsd el az olliet úgy, hogy közben kb. 45 fokot fordíts a levegőben. Fontos hogy az elöl lévő lábad a csavarokon legyen, mégpedig a bal fölső csavarnál a lábujjad, a jobb alsó csavarnál meg valahol a talpad közepe, sarkad legyen. Ha nem így csinálod, akkor, olliezás után megáll a grind a padkán, és előreesel.
2.: Hogyha sikerült jól rá olliezni, akkor nose-on és a deszka első függőjén fogsz csúszni kicsit oldalasan. Dőlj a nose fölé, és jól nyomd le a nose-t. Csúszás közben tartsd meg az egyensúlyod, és folyamatosan nyomd le a deszka elejét.
3.: Érkezésnél vagy nolliezz le, vagy fordítsd le, mint egy nose slideot.

Figyelj, hogy mindenképpen ollieból csináld, mert ráemeléssel nem fog sikerülni. Ja és nagyon behúzott függővel nem ajánlom, mert úgy elég nehéz beadni.

DaNi2007. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bence1810

Vagyis átteszed a tailt a cső felett

bence1810

Lipslide-nál áturgasz a cső fölött és ugy csinálsz egy boardslide-ot, vagyis 180° fordulsz a boardslide előtt a levegőben

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Sazby

overcrookednál átolliezol a cső fölött és a túloldalra tartod ki
olyan mintha board helyett lipslidet csúsznál

Törölt tag

Törölt hozzászólás