Dark catch

Ez nem egy könnyű trükk deh azért nem is a legnehezebb csak gyors lábak kellenek hozzá :)Ezt a trükköt kétféle képpen lehet beadni : vagy heelflipből vagy kickflipből .
1. lépés : Beállsz kicflip/heelfliphez majd félig kipörgeted , tehát úgy hogy a deszka alját látod amikor lenézel .
2. lépés :tehát amikor félig kipörgött gyorsan "elkapod" a két függőt a lábaddal ( majd láthatod a viden hogy hogy értem )hogy ne forogjon tovább majd elengeded a hogy tovább pörögjön és végleg kipörögje a heel/ kickflipet .
3. lépés : érkezz rá !!!

CFMarci2010. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bekesiadam

ja igen és emiatt megrepedt a deszkám :D 

bekesiadam

helyből nem lehet beadni vagy be lehet de nagyon nehéz nekem ez fél méter magas lépcsőszerűségből sikerült másodszorra :D 

Kape970420

én is játszok mostmár skate 3-at és a heel dark cath-nél úgy van hogy visszafele rúgsz bele egy fél kicket. tehát nem ugy ahogy leirtad : D

CFMarci

én cs 2 olyan trükköt írtam ami nem valós ...

dannyway

??????????


dannyway

a skaétol kezdve a tony hawkig mindentrükköt be irnak

ZOMBIE

Hát azért a Darkslide nem annyira nagy cucc meg az underflipbe csak vissza kell rúgni(ok h nehéz ezt elismerem) de itt konkrétan megtartod fejjel lefele a deszkát a levegőben és utánna rúgsz bele bár az is érdekes mozdulat.

CFMarci

a skate sokkal valósághűbb játék játék mint a tony hawk ... jah egyébként meg ott van a kickflip underflip pl. az se valami naon valósnak tűnő trükk és mégis beadják , cs azért hoztam azt példának mert az hasonló a dark catch hez ( szerintem )... ha darkslide okat meg lehet csinálni akkor ezt is .

Feca

ok tom h azok valódiak, de zsindely a tony hawkból szedte azokat...

ZOMBIE

Feca: Nem mert azokat már én is megcsináltam és ezek nem olyan nehéz trükkök csupán nem sok értelmük van mert annyira nem tudod magad ellökni mint a játékba és értelme csak úgy lenne.
Én most konkrétan a "super dude"-ra gondoltam.
Mert én azt se láttam még soha. De ha te tudsz vidit amiben megcsinálják a valóságban akk azzal dobj meg pls :)