Earth Flip

Ezt a trükköt én találtam ki. Kezdőknek ajánlom. A trükk lényege, hogy a deszka egy kickflipet pörög, de ollie nélkül.
1. Gurulsz közepes sebességgel.
2. Ráugrassz a deszka szélére. Ha jó helyre ugrottál, akkor a deszka egy kickflipet pörög. (elég nehéz jó helyre ugrani, de ki lehet tapasztalni)
3. Landolsz a deszkára, és gurulsz tovább.(ez az a pont, amit sokat kell gyakorolni)
Ez a trükk viszonylag könnyű és látványos. Sok sikert kivánok mindenkinek a gyakorláshoz.

benec112010. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

benec11

Ja értem.

Darky

A név miatt...Mondta hogy legyen milestone flip a neve,csak furcsán hangzik.Erre írtam, hogy a Hospital flip NEVE se különbb...(Hospital=kórház)

benec11

mi?

Darky

CFMarci:
a hospital flip másabb?:D hospital=kórház..szal :D

benec11

No, csináltam vidit telefonnal, de a gépem nem olvassa, csak az egyiket, de az is rossz minőségű, és a nevet illetően a Underground flip-re gondoltam.

benec11

kössz ez egész jó

CFMarci

háát nem is tudom lehetne mondjuk milestone flip xDDD tom h ez nem a legjobb deh csak ez jutott eszembe ( milestone=mérföldkő ) magyarul idiótán hangzik deh amúgy egész jó ... deh majd te eldöntöd :P

benec11

még mondjuk nevet nem adtam neki, meg nekem is csak néha sikerül. holnap majd megpróbálok videót csinálni, de azt most mondom, hogy nem lesz jó minőségű. esetleg a névválasztásban tudnátok segíteni?

Darky

töltsd

benec11

Nem tudom, hogy feltöltsem-e az egyik saját trükkömet, mert ugyan az a lényege, mint az Earth Flip-nek, csak itt nem kell ugrani, és nem a spicceddel rúgod meg, hanem úgy állsz be, mintha toeside- nél, csak erősebben rúgod meg, és ezáltal egy heel flippet pörög.
Szerintetek feltöltsem? ó