Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Elsőnek elnézést hogy megismétlem a trükk leírását de gondoltam adok egy másik leírást az én nézőszögemből.
Menjünk sorra:
1: Nevei: Frosty flip=Stanton Flip= forward Flip= Dolphin flip.
2: Beállás: lényegében egy normális kickflip, csak a húzó lábad legyen teljesen a deszkán, ne csúsztassátok le a deszka szélére. A hátsó lábatokat pedig csúsztassátok hátrább, pont annyira hogy még kényelmesen ki tudjátok pattintani a deszkát.
3: A trükk:
- súlypontod egyenletesen oszd el a lap fölött.
- pattintsd ki a lapot és húzd ki az első lábad.
- Na most illene figyelni arra hogy se ne rúgjatok a húzásnál flippet, se ne hozzátok magatok alatt egyenesbe a deszkát.
- Miközben húzzátok fel a deszka orrát a levegőbe, figyeljetek hogy a hátsó láb ne legyen a tail útjában(ezért kell hátrébb tenni a lábatok) és itt még hozzá teszem hogy nem csak felemelni kell a deck elejét hanem magasságot sem árt elérni.
- Amikor úgy érzitek csúcsponton vagytok RÚGJÁTOK LE A NOSENÁL A LAPOT! hát.. hogy mégis hogyan? ne a talpatokkal. mintha amikor flippet rúgtok, csak éppenséggel IZOMBÓL LEFELÉ! Ha pontosítani szeretnék akkor ilyen jó 45°-os szögben!
- Emeljétek magasba mindkettő lábatok, utat biztosítva a deszkának a pörgésnek, amikor átfordult air-stop és landolás. Ajánlom a hátsó lábas air-stoppot mert előre szaltót csinál a lap.

Megjegyzem nekem a helyes pozíció megtalálása után 20perc múlva ment a trükk. Nem igazán nehéz, csak a technikájára kell rájönni.