Fs 5-0 grind

Ehhez a trükkhöz kell tudni az ollie manualt, és az fs 50-50-t. Közelítsd meg a padkát, mintha 50-50-t akarnál. Pattints, és amikor már a padka fölött vagy, nyomd le a hátsó függőt. Eközben lábujjaddal nyomd a padka felé, befelé a deszkát. Figyelj arra, hogy ne mindkét kereked, hanem csak az egyik, és hátsó függőd legyen a padka szélén. Nem baj ha leér a tail, csak arra kell figyelni hogy a lábad ne a tail végén hanem inkább a csavarok közelében legyen, így jobban fog csúszni a grindod. Landolásnál próbálj úgy csinálni, mintha sima manualt landolnál. Figyelj arra, hogy megfelelő legyen a sebességed , különben leragadsz, és nagyobbat eshetsz. Arra sem árt odafigyelni, hogy kicsi padkáról gyakran nagyobbat lehet esni, mint egy magasabbról, illetve, hogy ne nagyon olliezz a padka fölé, mert akkor sokat kell lefelé nyomnod a deszkát, hogy a padkához érjen, ez pedig egyensúlyvesztéshez vezethet.

DaNi2007. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

qweasd

mondjuk egy pole jam csövet nem hív sztem senki korlátnak.sztem a rúd nem rossz kifejezés de nem a legjobb. mondjuk ha vasrúd úgy kicsit jobbXD

bbenji

igen igazad van ez bs 5-0

chabesz

lehet h tévedek de a vidiben sztem bs 5-0 nyom a gyerek ..

TomaSirco

Nem tudom:)

Kita

de hogy lehet egy korlátot rúdnak hívni?XD

TomaSirco

Hát szerintem hibás megnevezés a rúd, de mindegy.Ez nem szalámi vagy mit tudom én mi.

Kita

korlát nem rúd XD erről egy film jut az eszembe mikor jönnek a zombik és a csávó mondja hog yagy még golyót. a másik meg: Nem golyó lőszer!

TomaSirco

korlát nem rúd:Dés igen a manual az az amikor a 2 hátsó kereken egyensúlyozol.

obi_wan

a manual mikor csak a ket hatso kerekeden gurulsz mint a ket kerek xD asszem ... xD
ha nem ez javitsatok ki pls xD

Olic

a manual az amikor lecsúszol 1 rúdon mondjuk?1napja deszkázok:)