Game of S.K.A.T.E

A játék lényege az hogy az ellenfelednek legyen meg először a skate betűi és ne neked .A játék kő-papír-olló játékkal kezdődik aki nyer az kezd , az mutatja be a lemásolandó trükköt ( csak flip trükköt lehet bemutatni ) . Miután a kezdő fél bemutatta a trükköt jön a másik játékos . Ha sikerül lemásolnia a trükköt rontás , esés és kézlerakás nélkül ( ha az ellenfél pl. FS pop shuvitot csinál azt FS ben kell lemásolni ). Ha a "másoló" játékosnak nem sikerül lemásolnia a trükköt megkapja a skate egy betűjét . Ezután újra a "vezér" jön és újabb trükköt mutat be ( nem szabad ugyanazt a trükköt bemutatni egymás után kétszer ) . Ez az egyik lehetőség de ha a vezér ront a trükk bemutatásakor akkor a másik játékos mutat be trükköt . Az veszít akinek először összegyűlik az öt betű azaz a S.K.A.T.E . Remélem érthetően leírtam , ha valami nem világos írjatok !

CFMarci2010. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

mett3000

az összes türkk beletartozik amiben nem teszed le a lábad...
vagyis (no comply, bonelles, és egyéb ilyen trükkök nem lehetnek)
és ha jól tudom az imposible is benne lehet:D

1akoska1

Jó játék

Norbii09

Mi úgy csapjuk h minden létező trükköt lehet adni az ollie -tól kezdve a pattintás nélküli fakei 360fs show it-on át a 360 flipig. és nálunk az a szabály h kéz illetve ha a láb leér a deszkáról a trükk beadása/mutatása során akkor a trükk nem érvényes(hogy törekedjünk a trükk minél jobb beadásához) és a no comply és ehhez hasonló lábletételes trükkök se érvényesek. (mindenhol más a szokás) :D

CFMarci

jajj :D nah szóval flip trükkök lehet az fakie fs bs mindenféle deh csak flip vegyértelműebben pattintott trükk plusz ollie nollie jah és lehet 180 360 meg 540 stb (bodyvarialok is )jah egyébként no comply sem lehet , impossible ben nem vok biztos .

bbenji

de am a shovit az csak poppolva lehet.:D
mer a sima shovit nem érvényes csak a pop..
én így tudom.:D

Feca

szerintem igen mert:
1: azokat is a lábaddal pörgeted
2: láttam már game of skateben hogy beadták és a bíró nem mondta h szabálytalan trükk v vmi...

ZOMBIE

Ja hogy a flip trükköket így értelmezzük?!
THX! :)

Feca

sztem az is flipnek számít mint az impossible...

ZOMBIE

Há meg shovithok, nem? :O

Feca

igen pl: ollie
amúgy a hivatalos szabályok szerint nem.. ollie és flipek...