Gördeszka társalgó

A trükkökhöz közvetlenül nem kapcsolódó hozzászólások számára.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kracher_Robert

Sziasztok, csepeliek vannak?

Kulcsar_Petra

Sziasztok. Egy hete úgy döntöttem, hogy veszek egy gördeszkát. Sajnos Debrecenben nincsenek gördeszka boltok, de láttam a sport direct honlapján, hogy lehet kapni gördeszkát 20k körül. Gondoltam, az minőségileg elfogadható. Bementem a boltba, de csak 5k-ért és 6k-ért láttam. Előtte utánakerestem a neten, hogy sokan javasolták, hogy a kezdőknek elég egy olcsó deszka is, amin meg tudnak tanulni menni. Végül megvettem a 6k-s deszkát, és már két nap próbálok rajta menni de hiába hajtom, 2m-t sem akar haladni a deszka. Egyből megbántam, hogy megvettem ezt az olcsó szart. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy csak én vagyok béna vagy tényleg azért nem megy, mert egy kínais fos. Olvasgattam a neten és aki olcsón vett deszkát, egyik sem írta, hogy nem megy neki, csak hamar elromlott. Én még annak is jobban örülnék, csak menne valamennyire, ha már hajtom..

Banan28

Milyen trükköket kezdjenek elsajátítani azok, akik most tanulták meg a "menést" és a kanyarodást?Köszi a válaszokat!

HujberHunor

Győrben valaki deszkás nagyon rossz egyedúl deszkázgatni (fiú 13éves pennyboard)

rollers

remélem fent vagy roli

KirHun

Sziasztok ! honnan lehet eldönteni hogy regular-s vagy goofy-s vagy mongo-regular-os vagy mongo-goofy-s vagyok ? Vagy ezt magamtól kellene rá éreznem ? Választ előre is kösz.

zsoltika01

Sziasztok! Olyan gördeszka jó trükközésekhez aminek az eleje(orra,noise) lapított de kerekített a hátulja(tail) pedig tudjátok az a normál görbe négyzet alakú de felfele kerekített.:DD Na az jó?:DD Előre is köszönöm a válaszokat.:DD Sziasztok:DD

Igenember

Sziasztok!Kezdő deszkás vagyok,eddig az ollie,popshovit,backside ollie,spider mennek,mind közepes méretben...Az lenne a kérdésem,hogy mit ajánlotok,mely trükökkel folytassam a tanulást?:)

skateben

Még mindig aktuális, hogy keresem a kevésbé fiatal (18-22 éves) trükkökben kezdő gördeszkásokat Budapesten, hogy együtt nyomjuk...

Ritaa

hello  az öntapados gripek jok ? :D