Heelflip

A heelflip nagyban hasonlít a kickflip-hez, annyi az eltérés, hogy itt nem a lábfejed első részével pörgeted majd a deszkát, hanem a sarkaddal, ezért az ellenkező irányba fog pörögni, mint a kick-flip esetében. Sokkal nehezebb megcsinálni, mint a kickflip-et, de sokkal jobban is néz ki!

Első lépés: kezdd úgy, mintha ollie-t akarnál csinálni, de az első lábad úgy helyezd, hogy csak a sarkad legyen a deszkán, a lábujjaid lelógjanak.

Második lépés: taposs a deszka végére.

Harmadik lépés: ez a trükkös része a dolognak. Amikor a deszka felemelkedik, csúsztasd felfelé az első lábad, úgy hogy a deszka pörögni kezdjen. Közben emeld olyan magasra a lábaidat, amennyire csak tudod, hogy a deszka nem ütközzön beléjük.

Negyedik lépés: amikor a deszka tetejét látod visszajönni, kapd el a levegőben a lábaiddal és landolj.

Forrás: dstreet.hu

A cikk születésének ideje: 2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

armani25

ez könnyeb mint a kickflip sokkal

kriszike012

Én mindig leteszem a pattintó lábamat :(

Kape970420

Krisztian_mac97@freemail.hu egyébként regularos vagyok de a heel mégis könnyebb

debreceniskater.

ez attól függ mi neked a lábraállós...én 1 év után se tudom a heelt viszont a flipet sokkal jobban.. csak be tudom adni de nem patent :)
kape te meg egy msn címet adjál mrá..:)

Kape970420

a heel könnyebb mint a kick

benec11

hát én csak heelflipet tudok néha beadni, de ahogy a haverjaimat figyeltem, ők gyorsan megtanulták a kickflipet, úgyhogy szerintem a kickflipre könnyebb ráesni

geg

majnem megy a kickflip amúgy nhezebb!

benec11

én csak fél éve kezdtem el deszkázni, de a ráérkezés nekem se megy

CFMarci

saly commentje : egyszer menni fog ... nos én már fél éve gyakorlom már olyan pro n kipörgetem h ( nem vicc ) triple heelflipet helyből kipörgetek de mégse tok ráérkezni ... eddig össz vissz 2xer sikerült ráérkeznem ezalatt a félév alatt , ezenkívül kipörgetek még fakie heel t heel 180 , varial heel , 360 inward heel t ... deh egyikre sem érkezek rá !!! folyton mögém esik ... vagy a másik h vagy a húzó lábammal érkezek rá vagy csak a pattintóval deh mind2 vel sose ...

benec11

Király, már majdnem tudom a heelflipet, de a kickflipnél lerakom mindig a húzó lábamat.