Inward heelflip

Az inward heelflip hasonló a varial kickfliphez, annyi különbség van a két trükk között, hogy most heelbe rúgod ki arrafelé amerre a varial flippet csinálnád.

Első lépés: az első lábad tedd úgy, mintha HEELFLIPpet akarnál, a hátsó lábad pedig a hátsó felhajtás (ha regularos vagy) bal szélén legyen, majd készülj az ugrásra!

Második lépés: a hátsó lábaddal pattintsd a deszkát erősen előre (vagyis a hátsó lábad hátra megy) majd rúgj egy laza heelt előre, mindezt egybe (ki gondolná).

Harmadik lépés: ugorj fel mindkét lábaddal annyira, hogy ne érjen bele a lábadba a deszka miközben pördül, mert kisebb balesetek is lehetnek belőle, de ha látod a deszka felső részét a pördülés után próbálj meg ráérkezni! Próbáld meg minél erősebben pattintani a hátsó lábaddal a deszkát előre, hogy ne kelljen oldalra ugrani, mert ettől nehezebb lesz a trükk. Ügyelj arra, hogy a heelflip rúgása közben a előre rúgd a heelt!

Eléggé időigényes trükk, de megéri mert nagyon jól mutat.

A cikk születésének ideje: 2006. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

ezt rohadt könnyű kirúgna csak leém érkezik : (

barney

XD

barney

thx

Feca

barney segítek: GYAKOROLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

barney

Valaki tudna nekem segíteni? Annyi a problémám hogy én nem tudok bs-ba még olliezni se még a pop shovitot is fs-ba tudom csak. tudna nekem valaki segíteni mert egyszerüen nem megy a bs és így az inward heelflip se.(Heelflip  már megy)

CFMarci

tényleg a ráérkezés alegnehezebb

Linki

én már beadom:D

bbenji

hát igen...
kipörgetni akármit ki lehet...
az érkezés a nehéz ;D

nkrisz95

vki aki beadja segítene??
mert kirugom tökéletesen..de elém érkezik..és nemtudom lehet h ugykénem int a sima popra érkezni...ez baj minden flippemnél h nemugrok utánna avgy fel vagy nemvágom...:S

nkrisz95

én már kirugtam...de ráérkezni ááá :D
én a varial kicket nemtudomXD
meg a hardflip azis nehézxD