Kickflip

A kickflip egyfajta ollie, csak amikor a deszka a levegőben van, még fordul is egyet a saját tengelye körül. Valahogy úgy kell csinálnod, hogy megpörgeted, aztán a levegőben "elkapod" a lábaddal és úgy érsz földet.

Első lépés: Tedd a hátsó lábad a deszka hátsó végére. A másik lábadat a deszka közepe tájára tedd úgy, hogy a sarkad egy kicsit lelógjon.

Második lépés: nyomd le olyan erősen a deszkát a hátsó lábaddal, ahogyan csak tudod (ala ollie)

Harmadik lépés: Abban a pillanatban, ahogy a deszka vége a talajt érinti, tegyél egy rugó mozdulatot az első lábaddal, közben emeld fel a hátsód. Ez a rúgás fogja megpörgetni a deszkát.

Negyedik lépés: Amikor látod a deszka felső részét visszaérkezni, próbáld a lábaddal "elkapni" a levegőben. Ez a trükk nagyon sok gyakorlást igényel és eleinte a landolás is nagyon nehéz lesz.

Első lépés: tedd a hátsó lábat (ha regular-ban nyomod, ez a jobb) a deszka végére. Az elől lévő láb az első kerekek mögé kerül, úgy, ahogyan kényelmes. (Nem tudom más hogy van vele, de én minél hátrébb teszem az első lábamat, annál magasabbra tudok ugrani).

Második lépés: nyomd le olyan erősen a deszka végét, ahogyan csak tudod.

Harmadik lépés: Ez az a rész, amit sokat kell gyakorolni... Abban a pillanatban, ahogyan a deszka vége leér a földre, csúsztasd az első lábad a deszka eleje felé, aztán emeld fel a hátsó lábad. Ez a lökés fel fogja emelni a deszkát.

Negyedik lépés: Most már csak a landolás van hátra. Hajlítsd be a térdeidet, hogy csökkentsd az ütközést.

Forrás: dstreet.hu

A cikk születésének ideje: 2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

skatejanko

maladavid12  ne gugolj be annyira és akkor talán a deszka felett maradsz

skatejanko

sziasztok én kb 3 hét alatt tanultam meg de eleinte mindig el fördultam és az elsö lábam nem a deszkára érkezett hanem  mellé 1-2 tanácsot tudnék adni 
1.ha már megy a pörgetés de nem tudsz rá érkezni akkor én ezt csináltam helyben 2.a deszka szélére lépjetek rá mind2 lábatokkal és ne slidesan rugd a deszkát ha nem probáld ugy hogy nem huzod hanem rá ruksz a szélére 3.utána már kell mennie slidesen is mert rögzül magadban az érkezési pont itt a videom http://www.youtube.com/watch?v=uPL0MwdGrnQ& feature=related énis rá rugok a flippre és könnyebb

npeti12

én is ugy vagyok mint maladiv12 nem birok ráérkezni meg a deszka felett maradni

maladavid12

nekem nem megy! valaki valami ötlet??:) ki birom forgatni csak nem birok a deszka felett maradni!!

sheckler

nagyon jó kis trükk, nem könnyű de látványos. Köszi a segítséget

debreceniskater.

hát ez szép mozdulattal srégen kirugunk :)

kistomasz

ti amikor kirügjátok a deszkát mit csináltok az ellülső lábaitokkal a levegőben

debreceniskater.

szurkolok! :) nekem se ártana fejlődni mer tigy nem lesz semmi :(

Betti6210

holnap szurkoljatok hogy összejöjjön végre rendes érkezéssel :))

debreceniskater.

rugd vagy pattintsd jobban :)
ha jobban pattintod több ideje van kipörögni ha jobban húzol akkor meg gyiorasbban..akkor vgay király ha nagy pattint+nagy húz és a levegőbe elkapod és jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee