Ollie north

Állj be úgy, mint egy normál ollienál. Pattints, húzz, de egyből a kirúgás után emeld fel az első lábad. Ha jól csinálod akkor a az ollied csúcspontján már csak a hátsó lábad lesz a lapon, az első behajlítva a lap fölött. Fontos hogy emeld a lábad, és hogy ne húzd túl a nose-on, mert ha így csinálod, akkor beleállhat a golyóidba a tail, ha pedig pattintasz és jól felugrasz, de a húzás elég gyenge akkor meg a nose áll bele, viszont elég rövid idő alatt rá lehet érezni a technikájára, és akkor már ritkább a rontás.

zulumen2007. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

tomark

mett3000

ez ilyen dió törő trükk :DDDD

.dani.

bali2000 próbáld úgy,hogy magasabbra emeled a hátsó lábadat,akkor hátha nemcsak keresztapa leszel és kijön belőle a trükk:)

bali2000

ez szar mindig a golyoimba áll

Rejni

Ryo!Ennél a trükknél,meg kell tanulni olliezni.Amikor már az olliet elsajátitottad akkor kezd ebbe itt egy video.:http://www.youtube.com/watch?v=ZCmqFc9GxzE Sok sikert a trükkhöz

Ryo

Hali!Segítsetek már nekem ke
len egy pár alap videó mert most kezdtem nem rég és el akarom minél hamarbb sajátítani ezeket a trükköket.Köszi szépen előre is!

Skateing

Ja es szerinte is ez az eredeti ollie north!Adam szerintem nagy lendulettel es jo terd emelesel magasanis sikerulni fog!Probald meg!

DaNi

Itt egy jo video én ebböl tanultam meg http://www.youtube.com/watch?v=sRjOVtB6cMk

Törölt tag

Törölt hozzászólás

LaasD

én az alap olliet speciel úgy csálom h a húzó lábam a lap közepén van, de ha ollie north-ot akarsz csinálni ajánlom h állj közvetlen az első 4csavar mögé úgy könnyebb kirúgni úgy h a levegőbe maradjon a lábad és ne tapadjon a deszkán... sok sikert!