Pop-Shovit

A pop-shovit egy másik alaptrükk, amit stílusosan begyakorolva lenyűgözheted a nézőközönséged. A lényege annyi, hogy a deszkát kipattintod és bs irányban 180°-ot forgatod. Megjegyzés: Neked nem kell a deszkával együtt fordulni.

Első lépés: Állj be ollie pozícióba, de az első lábad kicsit tedd lejjebb a deszkáról, hogy ne akadályozd majd vele a deszka forgását. Eleinte a könnyebbség kedvéért tedd csak az első lábad az első kerekek fölé, de ha már ráéreztél, körülbelül lap közepénél, első függő nyolcasai mögé tedd( ahogy érzed persze)

Második lépés: Pattints ki a deszkát, amilyen erővel csak tudod, és a pattintó lábad nagyon picit hátrafelé is lökd le, hogy a deszka elkezdje a 180-t forogni. Az első lábad őszintén szólva nem is igazán kell, emeld csak fel és jóval a deszka fölött csak kövesd a lapot. Ne felejtsd el hogy a hátsó lábaddal is ugorni kell!

Harmadik lépés: Az érkezés őszintén szólva igen egyszerű. Minél magasabban vagy a deszka fölött( magyarul minél nagyobbat ugrottál Te) annál könnyebben landolsz. Figyeld a lapot, és érkezz nyolc csavarra! Ha kicsit ugrasz és csak a pattintásod nagy, húzd fel a térdeid és úgy próbáld elkapni a lapot! Viszont így egyensúlyvesztés lehetséges! Szóval maradjatok csak az első variánsnál!

Megjegyzés: Amíg nem megy profin, ugorjatok kicsit előre, mert a lap nem alattatok fog forogni, hanem elétek.

Gyakorlás Gyakorlás:)

Forrás: dstreet.hu

A cikk születésének ideje: 2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Feca

gergishi nem tudsz olvasni?! -.-" ott van: "Ezt a videót a felhasználó eltávolította." és amúgy is, ha ilyet látsz, nem értetlenkedni kéne hanem venni azt a kemény fél perces munkát hogy linkelj egy másik, működő videót -.-"
itt van egy: http://www.youtube.com/watch?v=DnCJStZaO8Q

gergishi

miért van az h nemindulnak a videók?

gergishi

vagy szerintetek próbálkozzak mással??
pls irjatok mert nemtom mit tegyek

gergishi

valahogy mindig elrontom vagy nemugrok rá vagy ráugrok de lelépek rola vagy ugy pörgetem h egy kick flip is pörög bele :( vagy valahogymindig elrontom

gergishi

fél éve probálkozom ezzel a trickel de nem sikerül lehet abba kéne hagynom ? együt kezdtem a spannyaimmal és ők márvarial kicket meg ijen jokat nyomnak sztetek mi csinájal?
xD tom h ezt nem a legjob hejre irtam de az é elöre is kösz a válaszokat

Laca1996

most már megoldottam az előző kérdésem most az a problémám hogy mikor kipörög és leérkezik csak az egyik lábammal tudok csak ráérkezni.

Laca1996

na de most komolyan lenne egy kérdésem mikor probálom a deszka kipörög oldalra hogy csináljam hogy ne mennyen ki oldalra és bocs hogy egy kicsit érthetetlenül írtam.

Laca1996

:-D ok akk csak légüres térben probálom majd

ZOMBIE

Laca1996: Kizárólag légüres térben lehet XD

kawicsa

néha olyan kérdései vannak az embereknek... -.-