Revert

Ez egy egyszerű trükk. Annyi az egész, hogy a deszkát megfordítod a másik oldalára. Ezt úgy éred el hogy a kerekek segítségével csúszol és megfordítod a deszkádat. Ennyi szerintem nem nehéz trükk de látványos.
Kezdőknek ajánlom.

Snoop-zolle2006. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BenyaSkate

Mondjuk Pivottal szoktam ezt megoldani..

BenyaSkate

Ja jó most veszem észre Vladyslaus mleírta bocs!

BenyaSkate

Pf. Ezt csak csúszóz talajon lehet szerintem. De mi a pozíció? Áh... Jól néz ki csak nemtom hogykell.

Vladyslaus

Mostmár van XD

Kita

hát ahogy eddig elnéztem semmi gond sincs a magyarázó képességeddel(van ilyen magyar szó?XD)

Vladyslaus

Huhh ilyen jól elmagyaráztam, vagy csak mindenki leszarja a revertet? :D:D:D:D (pedig fontos trükk)

Vladyslaus

Namármost. Hogy mindenkinek világos legyen:
A revert egy 180 fokos fordulás ugratás (ollie) nélkül. A lényeg állj a deszka elejére mint a nolliba, csak a hátsó lábad hagyd háttul(magyarul terpeszállásban vagy a deszkán) A súlypontod középen van. Fordulj hátra, majd lendülettel fordísd a deszkát 180 fokba.Fordulás közben a súlypontod az első lábadon van, így kicsit megemelkedik a deszka hátulja. Nagyjából ennyi nem nehéz "trükk" csak rá kell érezni.

Ennek durva változata amikor vertbe (félcső) landolás után azonnal revertezel. Itt nem kel felemelni a dekk hátulját, mivel elesnél. Súlypont középen, és fordulás.(kicsit olyan mint a power slide, csak 180-ban)
Remélem így érthető, ha nem, kérdezz.

Jonekk

jahh ez engem is qvamód érdekelne (sry mindenkitől a szóhasználatért, de sztem ez fontos:D) hogy hogy lehet mégis ezt megcsinálni? hol legyen a súlypont? hova tegyem át? satöbbi...:D egyszerűen nem bírok rájönni hogyan csináljam, pedig mindenki így teszi át fakie-be...:D

Jonekk

amúgy aki ért hozzá, fölnézhetne, most vettem észre hogy 10 hónappal ezelőtt írtak ide legutóljáraXD

lolka

de most nem akarok semmi roszat de ez nem rendes elmagyarázás... erre edig én is rájöttem dehogyan kell megcsinálni??? a kerekek segítségével megfordítom a deszkát... és ezt hogy? má bocs de próbáld lécci vhogy jobban bővebben leírni. ez így nem segít.