SK8 IS GR8

Ezt a játékot nem éppen a kezdőknek ajánlom! Ezt a játszmát inkább rámpa mellett érdemesebb kivitelezni!
A játék lényege, hogy minimum ketten vegyenek részt benn! Ez afféle kövesd a vezért játszma! Kő-papír-ollóval döntsétek el, hogy ki kezd! Ezután a nyitó deszkás csinál 1 trükköt! Az ugratót csak ezért ajánlottam, hogy több figurát is össze tudjatok hozni! Szóval, miután megszületett az 1. trükk, következő deszkás meg csinálja az előző figurát, majd hozzá tesz 1 másikat! Eztán ismét a következőé a színpad! Tehát így követik egymást a trükkök, egészen amíg meg nem unjátok a játékot! Azonban ez nem ilyen egyszerű! ha 1 deszkás 3 próbálkozáson belül, nem tudja kivitelezni a figurákat, akkor rá kell feküdnie a gördeszkájára és hagynia kell, hogy a társai át OLLIE-zzanak felette! Ez a játszma veszélyes része!
Itt Pilismaróton gyakran játszuk ezt a játékot és nagyon élvezzük! Remélem ti is így lesztek vele! Jó játszmát!

ZSINDELY2010. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

*szeretek

Kape970420

egyébként visszaolvasva a kommenteket sztem a fingerboard is jó, és falappal tolom, de deszkázni még annál is jobb érzés, pl amikor egy trükk sikeres beadása után landolsz az egy rohadt jó érzés, meg utána kigurulni.... a deszkázás csodálatos, pl ma vltam erzsébet téren és nagyon király volt mostanában gyakrabban ki fogok menni. de azért fingerboardozni is nagyon szerete. : )

Kape970420

nekem is skate 2-őm van és király játék a grafikája ma olyan mint a skate 3-nak csak a helyszinek jobbak a skate 3-ban sztem.

Turnedon

mert az mind konzolra vannak a skate játékok és am sztem meg azért nem sztem a undergroundot meg az american wastelandot mert rossz az irányítás a pro skater 4 az naon adja!!!!!XD

CFMarci

A skate 3 meg az összes EA skate kiadás sokkal jobb mint a tony hawk játékok :/

ricsi007

igaza van sab-nak a tony hawk underground a leggjobb

sab

tony hawk underground na az a zsír!

dannyway

az ea skate3 a legjobb

4greenstar

a skate2 az jó(Y):D nekem az van.

ZhoneBoy

ez jó játék lehet:)
csak kár hogy én ne tudom senkivel se játszani:(
mert Ócsán csak én deszkázok:(
így elég rossz:(