Pop-Shovit

A pop-shovit egy másik alaptrükk, amit stílusosan begyakorolva lenyűgözheted a nézőközönséged. A lényege annyi, hogy a deszkát kipattintod és bs irányban 180°-ot forgatod. Megjegyzés: Neked nem kell a deszkával együtt fordulni.

Első lépés: Állj be ollie pozícióba, de az első lábad kicsit tedd lejjebb a deszkáról, hogy ne akadályozd majd vele a deszka forgását. Eleinte a könnyebbség kedvéért tedd csak az első lábad az első kerekek fölé, de ha már ráéreztél, körülbelül lap közepénél, első függő nyolcasai mögé tedd( ahogy érzed persze)

Második lépés: Pattints ki a deszkát, amilyen erővel csak tudod, és a pattintó lábad nagyon picit hátrafelé is lökd le, hogy a deszka elkezdje a 180-t forogni. Az első lábad őszintén szólva nem is igazán kell, emeld csak fel és jóval a deszka fölött csak kövesd a lapot. Ne felejtsd el hogy a hátsó lábaddal is ugorni kell!

Harmadik lépés: Az érkezés őszintén szólva igen egyszerű. Minél magasabban vagy a deszka fölött( magyarul minél nagyobbat ugrottál Te) annál könnyebben landolsz. Figyeld a lapot, és érkezz nyolc csavarra! Ha kicsit ugrasz és csak a pattintásod nagy, húzd fel a térdeid és úgy próbáld elkapni a lapot! Viszont így egyensúlyvesztés lehetséges! Szóval maradjatok csak az első variánsnál!

Megjegyzés: Amíg nem megy profin, ugorjatok kicsit előre, mert a lap nem alattatok fog forogni, hanem elétek.

Gyakorlás Gyakorlás:)

Forrás: dstreet.hu

A cikk születésének ideje: 2005. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

zman

Tudsz olliezni RexxDekk?:/

RexxDekk

nem sikerül sehogy vagy tul elörelököm a dekket vagy csak 90fokot fordul vagy pedig sikerül és még csinál magátol 1 fél kickflipet... most mit csinjek?

Kape970420

Mindjárt megy, és nagyon jól néz ki a trükk!

qweasd

felvettelek:D

roley96

Szerintem jobb lenne ha msn-en beszélnénk:rolee.14@hotmail.com vagy add meg a tiedet akk felveszlek én nekem tök 8 és köszi még1x a tippet:D

roley96

És a sima shove itet azt hogy ajánlod??

roley96

Köszi a Tippet qweasd:D

qweasd

jameg figyelj arra oda hogy húzd fel a térdeid. azis gond hogy sztem nem huzod fel és azért előbb leér mint a deszka. szóval figyelj az ugrásra főleg a hátsó lábadra. egyébként ha ígyse megy akkor próbáld meg úgy hogy csak a hátsó lábaddal érkezz.ésha megy akk mind2 vel

qweasd

valszeg azér van mert nagyon előre rugod a deszkát magad elé. próbálj magad elé ugrani. és még lehet azis gond hogy kicsit pattintasz. egyébként gondolom kezdő vagy (ezt nem sértésnek szánom) mert pop shovitot gyakorlod. sztem nyomasd sokat a sima shove-itot és ha az megy patentra akkor a pop-nak is sikerülnie kell.

roley96

Bocsi Kicsit javítanék az előző irásomba az első lábam vissza ér a deszkára de a hátsót mindig elöbb lerakom PLS SEGÍTSETEK!!!!!köszi:D