Kezdőknek(alapok)

Ha elszeretnétek kezdeni deszkázni először szerezzetek be egy decatlanos, hervises gördeszkát.
Gurulgassatok vele , tick-tackot csináljatok, hippy jumpot gyakorolgassátok ezt 2 hétig patentra. Nézzétek meg az oldalon lévő alapállás témát és azokat olvasgassátok értelmezzétek.
Ezek után kezdjétek el a manualt és az olliet gyakorolni. Az olliet 1-2 hónapig gyakorold. Közbe tanuld meg a shove itot. Ha ezek szépen mennek és a manualod 6-8 méter, ollied 20 cm, és a shove it is megy, tegyed át fakie-be , nollie-ba switch-be a shove itot és az olliet (menetközbe).
Ha ezek meg vannak 2-3-as lépcsőkön gyakorolj és tanuld meg a backside-ot , frontside-ot, és a fs shove itot (nollieba switchbe , fakie be és simán).
Patkákon tanulj csúszásokat ilyesmiket.
Ezek után kezd el a flipeket.(Kickflip,Heelflip)
Ezt nem szeretném leírni mert úgy gondolom hogy egy kezdőnek egyenlőre ennyi elég.

marci52010. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Evoid

Foveon, a longboard egészen más sport, másfajta trükköket lehet vele csinálni.

Garfield

Hát,sok sikert!

foveon

lattunk a decathlonban menku nagy es hosszu deszkakat (longboard?) ez miert jo, miben mas? mintha meg a kereke is nagyobb lett volna (szelesebb). min 1m hosszu volt, vagy tan meg nagyobb is...

foveon

na megvolt a decathlon. kifigyeltem hogy vannak beallitva, igy nem is vettunk masikat. nem gondoltam hogy azt a tonk csavart ennyire fel kell lazitani. mert a mienk felfekudt a gumin, nem lotyogott, igy volt gyarilag is ezert ugyan allitgattam rajta de nem elege. de most igy hogy teljesen lazara vettem es lotyog az egesz, igy tok jo, tokeletesen iranyithato. szombat delelott bohockdtunk is vele egy sort, asszem kell egyet vennem megamnak is, mert a gyerek elbirtokolta :)

Garfield

Az jó lehetett!

foveon

ok, koszi. most elso korben a decathlont megnezem mert mindenkepp latni akarok eloben egy mukodo darabot ;) aztan ha ott vagyunk es latunk valami hasznalhatot akkor valoszinuleg veszunk is. sajna csak eht vegen erek ra foglalkozni ilyenekkel ezert marad a szombat, akkor a gyerek is tud jonni velem (mert ugye leginkabb neki kell, bar engem is izgat a tema;)
ja trukkozes, ugrabugra sztem egy darabig nem kerdes, mert orulok ha 20m-nel tovabb rajta maradunk.

egyszer nagyon nagyon regen, (nem is irom mennyire regen;) egy nyarat vegigdeszkatunk egy fiatalkori pajtasommal, de hat az masik vilag volt (szo szerint). egy deszkank volt, o kapta valahonan "a zatkos nyugatrol", es a nyari melo kozbeni szuneteket kihasznalva gyakoroltunk = estunk+keltunk. de jo volt ;)

Garfield

Ha trükközöl:  http://shopping-all.hu/hudora-skill-3-0-goerdeszk a_p131655.html


Ha nem,akkor jó lessz ez is:http://shopping-all.hu/spartan-junior-gordeszka -28_p49849.html 

foveon

csodas, a jelenséggelt ekezet nelkul irtam. de legalabb szolna hogy mi nem tetszik.

foveon

azért egy deszka nem tul bonyi, sok alkatrészből nincs, csak gondoltam hátha találkozott már valaki hasonló jelenséggel. el akarok menni a dekatlonba megnézni a kitett deszkákat, meg kipróbálni azok milyenek (ehhez képest). no meg persze venni kéne egy másikat, nem ezzel kínlódni, de ugrálni úgysem akarunk, szóval nagy igénybevétel nem lesz. minden esetre izgat hogy ennek mi a baja...

foveon

nem tudok irni semmi valaszt mert azt irja hogy karomkodom...